Zeg vaarwel tegen pijnlijke voeten

Prachtig schoeisel aantrekken is een plezier dat meerdere vrouwen waard zijn. Schattige schoenen met prachtige hakken zijn niet alleen prachtig, ze zorgen ook voor veel plezier en meer zelfvertrouwen. Er zijn echter ook nadelen aan het aantrekken van deze pompen. Vooral dat u in een handomdraai zeker pijnlijke voeten krijgt. Elke vrouw herkent de drang om haar schoenen uit te doen na een avondje stappen en loopt graag op blote voeten door het huis. Maar dit is natuurlijk schadelijk. Er zijn absoluut methoden om zere voeten te stoppen. In dit bericht zullen we bekijken hoe je geweldige schoenen kunt dragen zonder constant pijnlijke voeten te hebben.

Juist materiaal

De eerste stap is het aanschaffen van pumps die zijn gemaakt van suède en leer. Dit zijn beide producten die zeker schimmel en meeldauw aan de voet zullen vormen en dus beschermen tegen pijnlijke drukplekken door vorming. Tegelijkertijd is het ook een product dat ademt en daarom is de kans op slechte geuren bovendien veel kleiner.

Pompen met een enkelvoudig systeem

Veel dames die een dag pumps dragen, hebben aan het eind van de dag een brandend gevoel in de rondingen van hun voeten. Dit komt meestal omdat ze een slanke zool in de pomp hebben. Kies je voor pumps met een dikkere zool zoals een systeemzool, dan heb je extra demping en dit geeft een prettiger gevoel.

Gebruik schoenenbomen

Schoenspanners dienen voor het spannen van de maat en ook de maat van het schoeisel. Merk je dat je nieuwe pumps eigenlijk ook wat smal zijn? Daarna kun je de breedte nog iets vergroten met een schoenenboom. Hetzelfde geldt ook voor de lengte. Vooral wanneer je je nieuwe schoenen binnenhaalt, kan het ondraaglijk zijn als ze gewoon een beetje te klein zijn. In dat geval kan een schoenspanner uitkomst bieden.

Neem andere schoenen mee

Nog een slimme tip is om gewoon een grotere handtas mee te nemen met ruimte voor een extra set extreem comfortabele schoenen. Je kunt dan eenvoudig je schoenen transformeren en comfortabeler schoeisel aantrekken aan het einde van de dag of een avondje uit. Je kunt er hoe dan ook voor kiezen om comfortabelere schoenen aan te trekken. Comfortabel schoeisel kan ook een luxe zijn. Denk bijvoorbeeld aan Veja sneakers. Deze milieuvriendelijke Veja tennisschoenen dames zijn minimalistisch, vrouwelijk en ook nog eens modieus. Ideaal als u van plan bent om comfortabel schoeisel te gebruiken zonder dat ze niet langer vrouwelijk en aantrekkelijk zijn. Ze zijn verkrijgbaar bij Van Arendonk, om er maar een paar te noemen.