Kerstcadeaus voor jouw vriend of vriendin:

Nu de dagen korter worden, komen de feestdagen steeds dichterbij! Wat zijn jouw plannen voor deze speciale dagen? Wanneer je al bent begonnen met ideeën verzinnen voor cadeaus voor jouw vriend of vriendin kun je soms door een gebrek aan inspiratie moeilijk op goede opties komen. Daarom zijn hier een aantal tips om jou op weg te helpen!

Speciale herinneringen

Belevenissen die jij hebt ervaren met jouw vriend of vriendin fysiek maken, kan door het maken van een fotoboek of het afdrukken van foto’s. Hierdoor heb je iets tastbaars waar je naar kan kijken en wat je doet denken aan wat je hebt ondernomen. Door grappige foto’s toe te voegen van typische momenten wordt jouw boek uniek en extra leuk. In het maken van een fotoboek of collage kun jij al jouw creativiteit kwijt. Dit maakt jouw cadeau extra persoonlijk.

Speciaal geurtje of douchegel

Er is een gigantisch aanbod aan heerlijke douchegels, parfums, bodylotion en andere cosmetica artikelen. Een goed product is heel wat waard. Vooral een geurtje draagt bij aan jouw complete uitstraling en verschijning. Juist wanneer je dit cadeau geeft, weet je dat – wanneer het type parfum goed bij hem of haar past – een speciaal presentje is. het is iets wat je dagelijks op kan doen waardoor hij/zij dagelijks wordt herinnerd aan jou. Het is wel belangrijk dat je van tevoren goed weet waar jouw vriend of vriendin van houdt. Zo sla je minder snel de plank mis. Houdt hij of zij van een zwaar geurtje of toch liever een lichter alternatief?

Fashionable kerstcadeau

Een item wat jouw geliefde kan dragen is een praktisch en leuk cadeau. Een gave trui die jouw vriend(in) al een tijdje wilde hebben of juist een gave muts of sjaal zijn producten die je dagelijks kan dragen. Dit maakt het extra leuk om te krijgen. Daarnaast is niet iedereen weg van overbodige of onnodige cadeaus juist dit praktische cadeau wordt door dit type mensen veelal gewaardeerd.

Een bijzondere ervaring

Samen iets ondernemen versterkt jouw relatie. Niet alleen bouw jij aan speciale herinneringen, het draagt ook bij aan ontwikkelingen op het gebied van elkaar leren kennen en communicatie. Afhankelijk van jouw budget kun je veel activiteiten organiseren als cadeau. Niet elke activiteit hoeft veel te kosten. Zo kost een mooie wandeling met picknick helemaal niet veel. Ook een dagje weg naar een museum, stad of pretpark is mogelijk.

Wanneer je een wat groter budget hebt zijn er ook genoeg mogelijkheden. Denk aan een nachtje weg in een wellnesshotel: de ultieme ontspanning! Maar ook danslessen, workshops of een bezoek aan een stad zorgen voor bijzondere ervaringen. Juist door iets te doen wat je nog nooit eerder samen hebt gedaan leer je elkaar op een hele andere manier kennen. Daarnaast geven dansworkshops of -lessen interessante inzichten op het gebied van communicatie. Partner dansen zoals stijldansen, salsa en bachata zijn bijvoorbeeld dansen waarbij communicatie van heel groot belang zijn.

Stof tot nadenken

Om vaak een goed gesprek te hebben, is het krijgen van inspirerende input nodig. Door je ergens in te verdiepen verbreed je jouw horizon en kun je dit ook uitleggen aan jouw vriend of vriendin. Wanneer je kennis van een gedeelde interesse uitbreidt, kun je diepgaande gesprekken voeren. Door te kiezen voor een boek, een (abonnement op een) tijdschrift, zorg je voor input voor verrijkende conversaties.

Met deze tips kom je vast op een goed cadeau idee voor jouw vriend(in). Combineer het tot slot met een leuk en persoonlijk kaartje, jouw aanwezigheid en kerst is compleet!