Er waait een frisse wind door mijn leven!

Hoewel

het wordt buiten koeler en de wind zal deze week mogelijk behoorlijk waaien, uiteraard heb ik dit figuurlijk geïmpliceerd. Nog niet zo lang geleden ben ik begonnen bij een gloednieuw werk dat mij veel kracht biedt. Het deed me bovendien nadenken over alle andere dingen in mijn leven. Hiertoe behoren mijn gezondheid en welzijn, evenals de indeling van mijn huis.

Aanpassing

Je hoort af en toe mensen zeggen dat aanpassing beweging in je leven brengt. In mijn geval is dat zeker waar. Naast het feit dat ik mijn woning volledig wil opknappen, ben ik me ook aan het oriënteren op de aankoop van een gloednieuwe auto. Toch besloot ik alles soepel en gedetailleerd af te handelen. Te beginnen met mijn eigen eetlocatie. Zelf heb ik een kleine eetgelegenheid. Iets waar ik helemaal geen probleem mee heb, het is gewoon buiten de dag. Ik zou graag een mooie gloednieuwe tafel willen en als ik eerlijk ben, zijn de stoelen nu ook een beetje aan verandering toe.
Ik moet toegeven dat er een behoorlijke selectie is op internet. Keuzes maken is niet altijd mijn moeilijkste factor (ik ben eerder een ongelovige) omdat je lang vastzit aan je spiksplinternieuwe aankoop en je geld gewoon zo snel kunt uitgeven. Daarom ging ik met een maatje achter de computer zitten. Vooral omdat ik echt geen zin had om naar veel verschillende winkels te gaan terwijl je het allemaal net zo goed online kunt zien wat betreft maak ik me zorgen. Na een tijdje heb ik een besluit genomen en ook ik ben erg blij met mijn optie. Wacht momenteel tot de bestelling wordt geleverd.

Volgende actie

Hoewel ik zin heb om elk klein ding tegelijkertijd te doen en op te zetten, erken ik dat dit niet de beste methode is om alles uit te zoeken. Dat is de reden waarom ik een besluit heb genomen om alles in detail te nemen. Ik wacht momenteel bijvoorbeeld het meest waarschijnlijk tot mijn gloednieuwe kleine eetgedeelte daar is. Als ik dit allemaal naar mijn eigen tevredenheid heb gedaan, ga ik gewoon door met de volgende actie. Ik herken al wat het moet zijn. Omdat het een beetje veel meer moeite kost, moet ik een beetje beter plannen. Ik verlang naar een prachtige nieuwe kleur op de muren in mijn huis. Eerste zoektocht naar een mooie kleur (of mooie tinten).