Insecten en ook ongedierte

In de zomer vliegen wespen en muggen rond onze oren. Waar je vaak gek van wordt. Veel mensen zijn bang en ook wespen vanwege het feit dat hun angel erg pijnlijk kan zijn. Vooral als je allergisch bent voor een wespensteek of een steekwond kan dit haarscheurtjes voorkomen. De meeste wespen zie je in de maand augustus. Vooral in combinatie met warme temperaturen en het zonlicht, kan het moeilijk zijn om iets te consumeren of te drinken op een balkon te waarderen. Niet alleen hebben we met wespen te maken, ook in het voorjaar zullen er zeker diverse andere insecten voorkomen.

Insecten

De lente wordt meestal gezien als een nieuw begin. Een verscheidenheid aan bugs maken dit moment van het jaar een goed begin om uw huis of organisatie lastig te vallen. Veel voorkomende parasieten in het voorjaar: Kledingmotten, Duiven en ook Kakkerlakken. Toch kom je zeker niet alleen in het voorjaar nieuwe insecten tegen. Helaas ben je niet de enige die de lange dagen en ook het gezellige weer waardeert. Een handvol ongedierte geniet tijdens het zomerseizoen bij je. Gebruikelijke parasieten in het zomerseizoen: Insecten, Mieren, Kakkerlakken, Vliegen en ook zoals hierboven besproken wespen, bijen en hommels. Zorg voor een hor voor je open raam zodat je geen last hebt van al dit ongedierte in je ruimte.

Ratten en computermuizen

Bugs zijn zeker erg irritant. Maar ratten en ook muizen zijn voor sommige mensen ook erger. Een van de meest essentiële suggesties bij het reguleren van muizen is om geen voedsel te laten rondslingeren! Laat ook geen complete vuilnisbak buiten staan, want voordat je het weet, knaagt er een rat eraan. Vogelzaad, huisdiervoer en kattenvoer kunnen eveneens ratten en muizen aantrekken. Ruim het eten op en zorg er ook voor dat het op de juiste manier wordt bewaard. Zorg er ook voor dat uw tuin en oprit netjes zijn. Op deze manier krijgen de ratten en computermuizen niet de kans om zich te verstoppen in oude gevallen bladeren of verschillende andere hoeken. Computermuizen zijn zo flexibel dat ze door een spleet van 5 millimeter kunnen kruipen. Zorg er daarom voor dat alle breuken en gaten gesloten zijn. Doe dit bij voorkeur met staalwol om er zeker van te zijn dat computermuizen er niet mee kunnen kauwen. Als een computermuis daadwerkelijk heeft kunnen indrukken, moet hij er zo snel mogelijk zijn om muizen te besturen om de computermuis op een veilige manier te vangen of te bestrijden.