4 dingen die je kunt doen als je deze zomer niet op vakantie gaat

Fantastisch dat je bij CeesPlace terecht bent gekomen. In dit bericht deel ik hoogstwaarschijnlijk enkele concepten die u in uw vrije weken kunt doen. Er zijn verschillende punten die u kunt doen, bijvoorbeeld om uw (mogelijk onbekende) fantasierijke geest volledig op te laten komen. Daarnaast geef ik je zeker een aantal mooie suggesties hoe je de concepten precies vorm kunt geven om ervoor te zorgen dat je deze weken doorkomt!

Update je huis/gebied

Hoe lang ziet uw woning/kamer er al hetzelfde uit? Mijn ervaring is dat het heel goed kan zijn om je huis af en toe een andere uitstraling te geven. Deze kunt u natuurlijk naar eigen inzicht invullen. Wenst u een andere inrichting, een andere indeling of gewoon verstandige verbeterpunten? Je kent vermogensfactoren die nooit in het ideale gebied zijn, koop gewoon een paar verlengsnoeren en haspels en je komt zeker een heel eind. Of verbeter je net door verschillende netsnoeren op te zetten. Als je thuis bent kun je dit snel ophalen.

Daarnaast kun je natuurlijk ook een veel grotere techniek nemen. Denk bijvoorbeeld aan het renoveren of uitbreiden van uw huis of het totaal veranderen van uw tuin. Een mooie grasmat aanleggen of de omheining vervangen voor die klussen waarvan u uw vrije dag gemakkelijk kunt opmerken.

Begin met schilderen

Misschien heb je hier nooit eerder over nagedacht, maar je kunt bijvoorbeeld een foto of een mooi landschap schilderen. Een leuke suggestie is om bijvoorbeeld iets aan te trekken dat helemaal bij je partner of geliefde past. In deze tekening/schilderij komt daarna naar voren wat je echt leuk en ook positief vindt aan die persoon.

Het is bovendien goed om met je canvas de natuur in te gaan en daar ook een ezel te schilderen en eventueel dieren of prachtige landschappen te schilderen.

Ga picknicken met elkaar

Je kunt zeker ook nog eens naar buiten gaan en ook helemaal niks doen, puur genieten. Denk bijvoorbeeld aan een uitje. Schaf wat lekkers en drankjes aan en waardeer een uitje op een overkapping in het park of op het strand. Vergeet niet om wat leuke spelletjes mee te nemen zoals een bol, kegelen (om postvoetbal te spelen) of wat je maar kunt bedenken! Maak het zo leuk als je wilt en waardeer je gratis middag.

Idealiter heb je een aantal geweldige suggesties en verveel je je niet in je vrije weken!