Pram Mutsy Opvouwbare Wandelwagen Review

Pram Mutsy Folding Stroller Review Ik heb onlangs een Pram Mutsy Folding Stroller gekocht en ik ben zo gefrustreerd door het product! De wielen zijn niet zo geweldig en de kinderwagen is niet zo licht. Het is ook erg volumineus en niet gemakkelijk op te vouwen. Al met al zou ik deze kinderwagen niet aanraden. Pram Mutsy Folding Stroller Review Ik heb onlangs een Pram Mutsy Folding Stroller gekocht en ik ben zo gefrustreerd door het product! De wielen zijn niet zo geweldig en de kinderwagen is niet zo licht. Het is ook erg volumineus en niet gemakkelijk op te vouwen. Over het algemeen zou ik deze kinderwagen niet aanbevelen.

Het product

De kinderwagen is niet zo licht en niet zo makkelijk op te vouwen. Ik zou deze kinderwagen niemand aanraden. Het is erg omvangrijk.

De wielen

De wielen zijn niet zo geweldig en de kinderwagen is niet zo licht. Ik zou deze kinderwagen aan niemand aanbevelen.

De kinderwagen

De kinderwagen is niet zo licht en niet zo makkelijk op te vouwen. Ik zou deze kinderwagen niemand aanraden. Het is erg omvangrijk.

Het ontwerp

De kinderwagen is niet zo licht en niet zo makkelijk op te vouwen. Ik zou deze kinderwagen niemand aanraden. Het is erg omvangrijk.