Waarom zou je kiezen voor designmeubelen van Loncin?

Loncin biedt prachtige design meubelen voor zowel binnen als buiten. Over het algemeen zijn design meubels veel duurder dan standaard meubelen. Maar waarom kiezen mensen er dan voor om toch design meubelen te kiezen? Er zijn verschillende voordelen die design meubelen hebben tegenover gewone meubelen.

Design meubels zijn tijdloos

Design meubels zijn exclusief dus je vindt er weinig dezelfde van, wat dus wilt zeggen dat je de meubels niet snel beu wordt. Jouw design meubels gaan dus ook heel lang mee. Deze levensduur zit zowel in de degelijkheid als in het design. Loncin biedt zowel binnen- als buiten meubels die een tijdloos design hebben zodat jij lang plezier hebt aan jouw meubelen.

De designmeubels van Loncin zijn van hoge kwaliteit

In designmeubelen wordt echt werk in gestoken. Verschillende designmeubelen van Loncin zijn zelfs met de hand gemaakt in België zodat ze uniek zijn én de beste kwaliteit hebben. Doordat je een hogere prijs betaald voor een design meubel, kan je er dus zeker vanuit gaan dat de design meubels die jij mooi vindt van goede kwaliteit zijn. Vaak worden alle onderdelen van de meubels apart gemaakt en niet in een massaproductie. Dit zorgt ervoor dat er duidelijk wordt gekeken naar de goede kwaliteit van de design meubels.

Waarom zijn designmeubelen zo duur?

Door de verschillende voordelen die design meubels hebben, zijn deze meubels vaak duurder van prijs. De meubels zijn vaak stukproductie en zijn dus geen onderdeel van massaproductie. Design meubels gaan dus niet alleen heel lang mee maar zitten ook nog eens goed in elkaar. Ook zijn de meubelen tijdloos waardoor ze altijd uniek en mooi blijven.

Design meubelen als investering:

Dat design meubels duurder zijn dan gewone meubels, is ondertussen al wel duidelijk. Maar waarom kan een design meubelstuk dan als investering gezien worden? Van design meubels zijn maar een beperkt aantal items gemaakt. Natuurlijk worden er vaak imitaties gemaakt maar hierdoor blijft het originele meubelstuk toch beperkt. En omdat ze tijdloos zijn, zullen ze nooit uit de mode geraken en dus altijd gewild blijven.

Vaak stijgen de prijzen van design meubels nog nadat je ze hebt aangekocht. Mocht je twijfelen om een design meubelstuk aan te passen omdat je het te duur vindt, dan is deze investering dus zeker geen weggegooid geld!

Kies je design meubels bij Loncin:

Dat design meubelen veel voordelen hebben, is al wel duidelijk. Wil jij je huidige interieur naar een hoger niveau tillen? Neem dan zeker eens een kijkje in het assortiment van Loncin. Loncin heeft een website waarop je al een inspiratie kan opdoen en de verschillende merken kan terugvinden. Daarnaast heeft Loncin fysieke winkelpunten in Zoutleeuw, Leuven en Hasselt.