Welke bouwschoppen voor welk gebruik?

Shovelconstructies zijn apparatuur die over het algemeen wordt gebruikt voor bouwwerkzaamheden. Desalniettemin worden ze in verschillende soorten aangeboden, afhankelijk van het gebruik dat u ervan wilt maken. Diverse merken gebruiken effectieve en ook flexibele bouwschoppen. U kunt bijvoorbeeld gaan voor de Schäffer-shovels, die in het veld bekend staan ​​om hun verfijnde producten.

Shovels op het juiste spoor

Spinladers zijn ontworpen voor zwaar werk en worden vaak gebruikt in de mijnbouw. Deze bouwgraafmachines gebruiken hydraulische apparaten voor hun werking. Hierdoor kunnen ze zware lasten (puin) tillen en bovendien de grond graven. Dankzij de rupsbanden kunnen de graafmachines zowel ruw terrein als oneffen terrein bewerken. Bovendien kan het apparaat zonder gevaar hellingen op, rekening houdend met het hoogteverschil van de helling van tevoren. Rupsgraafmachines zijn langzamer dan gerolde graafmachines, maar ze zijn een stuk veiliger en stellen u in staat om op een evenwichtige manier te werken. U kunt de Schäffer-shovels selecteren, die eersteklas makers zijn. Desalniettemin moet u zich concentreren op het grondtype voordat u de rupstrekker gaat gebruiken. Als de grond ook breekbaar is, is deze graafmachine niet geschikt en moet u ook het model met wielen gebruiken.

Mobiele graafmachines

Als u op zwakke grond moet werken, zijn de bandenschoppen perfect. Deze machines zijn geschikt als u meerdere ritten moet maken, omdat ze extra mobiel en ook sneller zijn. Het zijn uiterst wendbare makers die u op het terrein vergezellen voor tal van behandelingen. U kunt kiezen uit de intrigerende modellen van Schäffer-laders. Desalniettemin moet u weten dat de opgerolde schop mogelijk de instelling van stabilisatoren nodig heeft om de kans op kantelen te verkleinen. Bovendien kan een mes aan de structuur worden bevestigd voor meer stabiliteit en om een ​​oppervlak waterpas te maken of gaten te maken.

Lange array-kicks

Shovels met een lange reach hebben een veel langere giek en arm dan traditionele graafmachines. Ze worden meestal gebruikt om harde of afgelegen locaties te bereiken. De uitschuifbare giek van een graafmachine met een groot bereik kan een lengte van 27 meter of meer bereiken wanneer deze wordt losgelaten. Deze bouw- en constructieschoppen worden meestal gebruikt om met kaders achter een watermassa te werken. Welke graafmachine u ook nodig heeft, ze garanderen dat u veel werk snel en snel kunt klaren.